Zamów u nas.
Skontaktuj się z nami

508-137-510606-378-327

 

Wszystkim zainteresowanym kandydatom dziękujemy za zgłoszenia. Zastrzegamy sobie możliwość kontaktu tylko z wybranymi osobami. Prosimy o dopisanie odpowiedniej zgody na przetwarzanie danych w swoich dokumentach aplikacyjnych:

KLAUZULA ZGODY NA PRZETWARZANIE DANYCH OSOBOWYCH W REKRUTACJI
Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich ww. danych osobowych dla potrzeb rekrutacji na stanowisko (prosimy podać nazwę stanowiska) przez Hurtownię Warzyw i Owoców „JELFRUT”.

 

KLAUZULA ZGODY NA PRZETWARZANIE DANYCH OSOBOWYCH W PRZYSZŁYCH REKRUTACJACH
Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich ww. danych osobowych dla potrzeb przyszłych procesów rekrutacji przez Hurtownię Warzyw i Owoców „JELFRUT”

  • Administratorem Pani/Pana danych osobowych jest Hurtownia Warzyw i Owoców „JELFRUT”  z siedzibą w Jeleniej Górze, ul. Jana III Sobieskiego 25 b,

  • Pani/Pana dane osobowe przetwarzane będą w celu procesu rekrutacji na podstawie Pana/ Pani zgody (art. 6 ust 1 pkt a RODO) lub obowiązku prawnego ciążącego na administratorze danych (art. 6 ust. 1 pkt c RODO),

  • Odbiorcą Pani/Pana danych osobowych będą portale (serwisy) informatyczne wykorzystywane w procesie rekrutacji,

  • Pani/Pana dane osobowe będą przechowywane do 30 dni po zakończeniu procesu rekrutacji lub w przypadku wyrażenia zgody na udział w przyszłych procesach rekrutacyjnych przez okres 6 miesięcy,

  • Posiada Pani/Pan prawo dostępu do treści swoich danych oraz prawo ich sprostowania, usunięcia, ograniczenia przetwarzania, prawo do przenoszenia danych, prawo wniesienia sprzeciwu, prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania (jeżeli przetwarzanie odbywa się na podstawie zgody), którego dokonano na podstawie zgody przed jej cofnięciem;

  • Ma Pani/Pan prawo wniesienia skargi do GIODO, gdy uzna Pani/Pan, iż przetwarzanie danych osobowych Pani/Pana dotyczących narusza przepisy ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r.,

  • Podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest dobrowolne, ale konieczne dla celów związanych z procesem rekrutacji,

  • Pani/Pana dane nie będą przetwarzane w sposób zautomatyzowany, w tym również w formie profilowania.